Voordat ik klaas leerden kennen, sliep ik al in mijn boxspring. Deze nam ik uiteindelijk ook mee toen ik samen ging wonen met Klaas. Zo heeft hij een bevalling en alle slapeloze nachten meegemaakt. Uren heb ik erop wakker gelegen terwijl ik Luca de borst gaf. Nu ik zwanger ben van ons tweede kindje en veel meer klachten heb dan dat ik ooit bij Luca heb gehad, wist ik dat het tijd was voor verandering. 
Ik leerde Club 9 hun matrassen en service kennen. Allereerst maak je een keuze of je een rugslaper, buikslaper of draaier bent. Omdat ik per nacht wel tig keer omdraai, wist ik dat ik de juiste was, om voor het draaier matras te gaan.
We kozen de juiste afmeting en het matras werd in een grote doos geleverd door hun eigen postbezorging. Zo kon je zelf de datum en tijd aangeven en wist je zeker dat je op dat moment ook thuis was. in de doos zat een matras die volledig in vacuüm was verpakt. wanneer wij hem een klein beetje open maakten, begon hij zichzelf vol te zuigen en werd het een mooi, groot en dik matras.
toen het matras volledig was uitgezet, wist ik pas op wat voor dun matrasje ik afgelopen jaren had geslapen. mijn nek, bekken en rug klachten konden daar ook van komen. bizar! nooit had ik mij dat beseft, totdat ik de weken ernaar steeds met minder pijn wakker werd.
Bij Club 9 kun je een matras leasen, in plaats van kopen. Je betaalt iedere maand een vast bedrag, gedurende de periode van 5 jaar. Dit bedrag is afhankelijk van de grootte van het matras en begint al bij €9,99. Behalve het formaat, kun je kiezen uit drie soorten matrassen: zacht, gemiddeld en hard. Je mag 100 dagen proefslapen. Na vijf jaar wordt je matras weer gratis opgehaald en ontvang je een nieuw matras. Club 9 zorgt ervoor dat het oude matras op milieuvriendelijke wijze wordt afgebroken. Matrassen mag je niet zomaar weggooien, dat moet altijd via de gemeente/ milieustraat. Club 9 werkt aan een methode om de matrassen 100% te recyclen. Hun bedrijfsvisie is gebaseerd op een circulaire visie.
Nu weet ik zeker dat ik nooit meer iets anders wil. We slapen beter, hebben minder lichamelijke klachten en worden uitgeruster wakker. Zelfs Luca, slaapt goed in ons bed. Want af en toe mag hij bij ons in slaap vallen.

Lees meer...

Back to Top