In de zevende maand van mijn zwangerschap, kreeg ik zoals bij Luca een kraampakket binnen van de verzekering. Hier zitten allerlei medische hulpmiddelen in die je bij een thuisbevalling en je kraamweken kan gebruiken. Matjes, om op te liggen als je vliezen zijn gebroken of wanneer je vloeit. De bekende grote maandverband, die echt vreselijk zit. Een netbroekje, klemmen voor de navelstreng, zeep voor de handen en verder vooral spullen die ze kunnen gebruiken na je bevalling.
Het kraampakket is zeker handig. Zo heb ik de matjes geregeld gebruikt en staat de zeep nog in onze badkamer. Dit keer kwam ik in contact met dalalounatuurlijk. Haar kraampakketten zijn volledig natuurlijk. De kraamverband is van 100 procent katoen en de zachtste rompertjes en mutjes van wol zijde. Wat ik ook heel fijn vond, was dat er in het kraampakket van dalalounatuurlijk een cordring zat. Dit stond ook in mijn geboorteplan; ik wilde dat er bij Bregje geen navelklem gebruikt ging worden, maar een cordring. 
Waar ik ook erg blij van werd, waren de kaartjes (met positieve teksten) die bij het pakket zaten. In de zwangerschap heb ik ze geregeld in mijn handen gehad en wanneer de weeën begonnen waren, heb ik de kaartjes naast mij op de badrand gelegd. Het hielp mij om te vertrouwen in mijn lichaam en de weeën met openarmen te ontvangen.
Het voelde echt als een cadeautje wanneer ik het pakket ontving. Bijna alle spulletjes waren voor mij bedoeld, wat zeker mee heeft geholpen aan een zorgeloze zwangerschap en bevalling. Alle producten zijn natuurlijk en liefdevol gemaakt en dat voel je. Ik zou zeker iedereen dit pakket aanbevelen; zwangerschap, geboorte of kraamweken... gun het jezelf! want een relaxte mama, is een relaxte baby.

Lees meer...

Back to Top