Elke avond was het weer zover: drama. Gillen, schreeuwen en tot slot zijn kaken op elkaar. Onmogelijk dat ik daar de tandenborstel nog doorheen kon krijgen. Een hele strijd om zijn tanden, schoon te krijgen voordat hij naar bed gaat. Soms gaven we het zelfs op. Om zó vervelend de dag af te sluiten, is gewoon niet fijn. Snikkend lag hij uiteindelijk in bed.
Maar toen ontdekte we Fairytabs. Een nieuwe manier van poetsen. Het zijn een soort van kleine pepermuntjes, wat gaat schuimen als je kindje er op gaat kauwen. Omdat de tabletjes geen sulfaten bevatten, kunnen de kindjes gerust er eentje doorslikken. Het bekertje en het potje waar de tabletjes in zitten zijn beiden van siliconen, de tandenborstel is van bamboe en de producten zijn niet getest op dieren. Goed voor het milieu en dier dus! 
Wij gebruiken de kleine tabletjes met aardbeiensmaak. Laat dat nou ook nog eens het favoriete eten zijn van onze kleine man. Nu kan hij dus snoepen en tegelijkertijd zijn tanden poetsen. We doen dit samen met het liedje van Fairytabs. Nog nooit was tandenpoetsen zo leuk! Het design van Fairytabs is vrolijk en staat ook nog eens hip in de badkamer. Zó noemen we alle dieren op en leren we Luca ook nog eens speelgewijs uit een beker drinken. Alleen maar win win situaties. 
Ik zou het iedereen aanraden; een veilige en gezellige manier van tandenpoetsen, terwijl je, je ecologische voetafdruk verkleint!
Bestellen kan via HIER!


Lees meer...

Back to Top