Tijdens de zwangerschap is het natuurlijk het fijnst als alles goed gaat en als je zo min mogelijk klachten hebt. Zo tegen het eind kan het soms echter wat oncomfortabel worden. Je buik wordt groter, omdraaien is lastiger en de schopjes in je buik kunnen soms zo hard zijn, dat ze pijn kunnen doen. Bij de eerste zwangerschap had ik amper klachten, maar nu ik zwanger ben van de tweede, heb ik zoveel meer klachten. Er werd mij verteld dat een zwangerschapskussen hier wel de oplossing voor kon zijn.
Een steuntje in je rug, terwijl je op de bank je favoriete serie aan het bekijken bent, of je beste vriend in bed, zodat je weer beter ligt. Ik mocht het kussen van all about stov uitproberen, die zij de bellydrop noemt. Hij is kleiner dan de meesten kussens die op de markt zijn. Maar juist omdat hij klein is, is het kussen veel flexibeler en makkelijk te verplaatsen. Zo houd je ook ruimte in bed over voor je man, haha. Daarnaast hij is makkelijker mee te nemen, hij past namelijk zo in je luiertas of mombag en in de auto heb je dan ook geen ruimte gebrek. Helemaal fijn als je straks in de voedingsperiode zit. Ik weet nog hoe vaak Luca een slokje mamamelk wilde, wanneer we onderweg waren naar mijn ouders bijvoorbeeld.
De pitten in het zakje, vormen naar de juiste houding, wat jij lekker vindt liggen/zitten en je hebt genoeg keuzes aan kleurtjes en designs van de kussens. Mijn zoontje is er ook gek mee, en ligt er ook graag op. Het leek mij helemaal super als je deze kussens kan opwarmen in de magnetron, zodat ze ook meteen je pijnlijke buiken kunnen verzachten. Misschien een idee voor de toekomst.
Wij gebruiken hem in ieder geval met veel plezier en zouden iedereen deze kussens aanraden!

Lees meer...

Back to Top