Net als bijna iedere moeder, kan ik genieten van mijn slaap. Ik kijk er naar uit, wanneer we in de spits zijn beland van het koken, eten, afruimen, bad tijd, aan en uitkleden en natuurlijk de hele mikmak van het slaapritueeltje van Luca. Wanneer hij dan in bed ligt, ik het huis nog opruim, mijn werk heb voorbereid en als laatste een stukje van een serie die wij kijken, hebben afgekeken. Kan ik na een lange dag eindelijk mijn bed in stappen. Hoe fijn is dit, dat dan het beddengoed nog fijner aanvoelt. Extra zacht en extra warm. En ook nog eens fijn dat dit beddengoed niet alleen zo lekker aanvoelt, maar ook nog eens mens en planeet veilig is gemaakt. Daar staan wij voor: een betere wereld voor ons, maar vooral voor Luca en de baby. De 100 procent biologische katoenen hippe dekbedovertrekken zijn vrij van giftige substanties en alle mooie producten worden water besparend geproduceerd. Dit eerste ruik je ook, als je het beddengoed uit de verpakking haalt. Dat slaapt dan net weer iets beter.
En dan nog die printjes: ik wil ze gewoon allemaal! Op ons bed hebben we momenteel de gebreide beddengoed liggen. Maar de aardbei – bloemen variant was een groot succes. Ons zoontje is er super fan van en elke morgen werd hij dol enthousiast van de vrolijke gekleurde bloemen en mooie aardbeien. Hij kan nog niet veel woordjes zeggen, maar elke keer als hij het dekbed ziet, zegt hij: “AARDBEI”. Ja, op de manier, waarop je het in je hoofd las. Slapen was al een feestje, maar wakker worden met zulke toffe printjes en een ventje die daar vrolijk van wordt, nog meer.
Over de pyjama’s van SNURK heb ik het nog niet gehad. Ik woon er in! Ondertussen ben ik al ruim 25 weken zwanger en mijn buik past nog prima. Net zo als het dekbed, zijn de printjes zó joviaal, dat je er geen herfstdip van kan krijgen. Nu we richting de december maanden gaan, zit ik al vroeg op de bank met mijn hartjes pyjama aan. Met geen enkele probleem kom ik zo wel de koudere maanden door. In het weekend beginnen we de dagen met een pyjamafeestje in ons bed en dansen we de ochtend door. Het enige nadeel aan SNURK: verslavingsgevoelig. Ik wil de pyjama’s nu echt allemaal…

Lees meer...

Back to Top