Luca is ondertussen alweer één jaar. Het jaar is super snel voorbij gevlogen... Terug kijkend op het jaar, heeft Luca heel wat dutjes in andere huizen gedaan. Wij hebben het geluk gehad, dat Luca de jongste van de familie is, waardoor iedereen (waar wij op bezoek gingen) wel een bedje tot zijn beschikking had. Wij hebben dus nooit snel een campingbedje hoeven aan te schaffen. Al was het af en toe wel een probleem, als twee kindjes tegelijk een slaapje moesten doen.
Het aanschaffen van een mee neem bedje, bleef wel in ons hoofd hangen. Maar de doorslag kwam echt toen het weer met tropische temperaturen aan kwam zetten. Luca kan en wil steeds meer. Alleen maar op mijn schoot zitten is een no go, en dat laat hij met alle liefde heel goed weten. De wereld wordt steeds een stukje groter en die wil ik samen met hem ontdekken, maar wel op een veilige manier. Je kan de bedjes namelijk ook gewoon gebruiken als box, in de tuin, op het strand of bij het zwembad. Maar ik weet van mijzelf, dat als het te lang duurt voordat zo’n bedje staat… ik hem toch niet gebruik.
Met zoeken kwam ik op het bedje van de Aeromoov. Binnen 2 seconden uitgeklapt, maar ook weer ingeklapt. Dit leek ons wel wat. Daarnaast kan je er een speciale mosquito net en zonnescherm bij bestellen. Ons plan was, om dit jaar op vakantie te gaan naar zuid Frankrijk. Ik houd van Frankrijk, maar die muggen houd ik liever buiten. Ze weten ons altijd precies te vinden. Nu er steeds meer tijgermuggen te vinden zijn en al die andere enge steek beesten, vind ik zo’n net wel een pré. Maar ook die zonnescherm zeg ik u tegen: nu kunnen we samen in de tuin zitten, met een vertrouwd gevoel.
Het bedje is erg licht, waardoor we hem ook zo mee kunnen nemen naar het strand. Het matrasje kan je gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Wel zo handig met die kruimelmonstertjes van ons. Luca vermaakt zich er heel goed in. Hij bekijkt mooi zijn omgeving en speelt heel zoet. Zo kan ik toch nog af en toe mijn warme thee opdrinken met de zon op mijn snoet. Een echt vakantie gevoel, in eigen tuin. 

Lees meer...

Back to Top