ik houd van bloemen, zelfs mijn eigen naam verklapt dat al. Mijn man is daar overigens ook gek op. Onze tuin die vol zat met de mooiste gekleurde bloemen, groene planten en te veel bomen, die wij niet zo lang geleden vaarwel hebben gezegd en hebben omgeruild voor een kleinere tuin, waar nu alleen nog maar tegels in zitten en kunstgras. Uiteindelijk gaan we deze tuin ook vergroenen, maar dat heeft tijd nodig. Eerst moet het huis af en voordat we het weten, hebben we een klein meisje in onze armen. 
mijn droom was altijd een mooie lange tafel in de woonkamer te hebben, waar wij als gezin kunnen eten, met familie te kunnen bijkletsen en met vrienden kunnen borrelen tot de late uurtjes. En dit hebben wij nu gewoon: een prachtige lange tafel. Vroeger als ik altijd thuis kwam, stond er vaak een bos bloemen op tafel van mijn ouders. Ook bij mijn oma stonden er vaak de mooiste creaties. Soms had ze die zelfs geplukt. En als ik jarig was, kreeg ik altijd in mijn kaartje een vers geplukte bloem uit haar eigen tuin.
Toen ik trouwden en met heimwee mijn boeket in de afvalbak gooiden, wil ik al die bloemen vasthouden. De boeketten die ik kreeg op Valentijn van mijn eerste vriendjes, de bloemen die ik kreeg na een dansoptreden en de bloemen die ik ontving toen Luca geboren was. Maar net als de dagen, gingen de bloemen ook voorbij en met geluk kon ik ze na een week of twee in de prullenbak gooien. 
Maar hoe leuk is dat, nu dit anders kan. Dat ik nu wel bloemen kan meenemen. Van ons oude huis, naar ons nieuwe huis. De bloemen blijven stralen op onze mooie lange tafel. Ze gaan zelfs de geboorte van onze dochter meemaken. Misschien krijgen ze na verloop van tijd wel een nieuwe plek in huis. Maar voor nu staan deze prachtige droogbloemen op de juiste plek.
Mocht je ook zo'n pakketje liefde willen bestellen? klik dan HIER.

Lees meer...

Back to Top